Verspaning

Uw opdracht is onze uitdaging!
Of het nu gaat om seriematige productie of enkele stuks, dankzij ons up-to-date machinepark kunnen wij snel op uw wensen reageren. Ook voor de uiteindelijke assemblage bent u bij ons aan het juiste adres.

Contactpersoon

Thijs Fransman
+31 (0) 485-490016
tfransman@vandiepenbeek.com

Hydraulische toepassingen

verspaning-van-diepenbeek-hydrauliek-11

Om complete hydraulische systemen te kunnen vervaardigen zijn vaak specifieke onderdelen vereist. Onze Engineering afdeling ontwerpt de beste samenstelling voor u toepassing op maat. Deze, in 2D of 3D uitgewerkte onderdelen, kunnen wij in eigen beheer verspanen. We zijn niet afhankelijk van derden, waardoor we kortere levertijden kunnen hanteren.

Reparaties

service-en-reparatie-cilinder-van-diepenbeek-hydrauliek

Om snel te kunnen reageren op al uw reparaties, is onze verspaningsafdeling een essentiële schakel. Hiermee kunnen wij snel specifieke onderdelen in eigen beheer produceren. Met deze service zijn we   in staat om de reparatietijden tot een minimum te beperken.

Verspaning voor derden

verspaning-van-diepenbeek-hydrauliek-3

Met behulp van CNC-gestuurde bewerkingsmachines vervaardigen wij producten uit metaal, non-ferro en kunststof. Van draaien, boren, frezen en lassen tot en met complete assemblage. Onze jarenlange ervaring met het creëren van prototypes of seriematige producten en onze intensieve samenwerking met u als klant, zorgen er samen voor dat wij voor u de beste (kosten)technische oplossing vinden.

error: Content is protected !!