Reparatie & Service

Probleemoplossend vermogen
Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u optimaal van dienst zijn bij het ontwikkelen, repareren, reviseren en onderhouden van al u hydraulische systemen en cilinders. Wij denken graag met u mee om samen de beste oplossing te vinden. Zowel qua budget als wat betreft technische mogelijkheden. Of het nu gaat om grote of kleine projecten.

Cilinderreparatie

service-en-reparatie-cilinder-van-diepenbeek-hydrauliek

Doordat wij beschikken over een uitgebreid machinepark en een uitgebreide voorraad hydraulische afdichtingen en componenten, zijn wij in staat om snel te reageren op al u cilinderreparaties. Daarnaast kunnen wij, afhankelijk van de beschikbaarheid en prijs, middels onze expertise in verspaningstechniek in principe alle cilinderonderdelen zelf produceren. Waarbij de kwaliteit gewaarborgd blijft. Met behulp van deze service kunt u uw werkzaamheden snel weer hervatten. Ons machinepark cilinders bestaat o.a. uit een (de)montagebank, waarmee we alle soorten  relatief gemakkelijk kunnen (de)monteren en onderhouden. Verder testen wij altijd alle cilinderreparaties uitgebreid voor afgifte op onze testbank, zodat u zeker kunt zijn van de kwaliteit.

Testbank
Vermogen: 30 kW
Tankinhoud: 450 Liter
Werkdruk: 350 Bar
Opbrengst: 102 l/min

Cilinder (de)montagebank
Max. diameter: Ø 180mm
Max. lengte: 3000mm vanuit hart oog
Max. aanhaalmoment 30kN/m

Service

servicebus-van-diepenbeek-hydrauliek

Stilstand is achteruitgang! Onze ervaren storingsmonteurs helpen u graag direct op locatie om de storing snel en effectief te verhelpen. Ons wagenpark bevat servicewagens, uitgerust met de benodigde materialen en materieel om u snel van dienst te kunnen zijn.

Om u als bedrijf nog meer te ontlasten hebben wij een speciale reparatieservice ontwikkeld, de SERVICE-BOX. Hiermee kunnen we sneller reparaties en revisies van uw hydraulische componenten verzorgen. Voor meer informatie www.service-box.nl.

 

Onderhoud

service-en-reparatie-van-diepenbeek-hydrauliek

Om storingen in uw proces zo veel mogelijk te vermijden, voeren wij ook preventief onderhoud uit op uw hydraulische installaties. Eventueel ook op installaties die niet door ons geproduceerd zijn. Met behulp van ons vakkundig personeel kunnen wij uw onderneming hierin ontlasten. Om optimaal service te kunnen verlenen bieden wij ook periodiek onderhoud aan, passend bij een onderhoudsplan op maat.

Digitale Service

digitale-service-van-diepenbeek-hydrauliek

Daarnaast is ons digitaal archief ook een onderdeel van onze gespecialiseerde service, hiermee zijn we altijd op de hoogte. Dit archief bevat o.a. tekeningen, afmetingen, gebruikte materialen en testgegevens. Met deze extra service bieden we u gemak en snelheid. We weten zo namelijk precies wat we wanneer voor u hebben gemaakt. En kunnen u op die manier in de toekomst ook weer snel van dienst zijn.

error: Content is protected !!