Snel alle onderdelen in huis

  • Een efficiënt verzamelpunt in jouw bedrijf
  • Wij halen de box op en zetten een lege terug
  • Gewenste onderdelen snel in huis
  • Onze servicewagen staat in no time bij je op de stoep

Loop je als onderneming ook regelmatig tegen problemen aan als jouw machines niet optimaal werken als gevolg van storingen? Of wil je iets vervangen, maar heb je de juiste onderdelen niet in huis? Dan is de Service-Box van Van Diepenbeek dé oplossing.

Deze box staat op jouw locatie en wordt door ons opgehaald zodra je hiervoor online een aanvraag invoert. Heb je een defect onderdeel? Deponeer dit dan in de box en we komen de Service-Box zo snel mogelijk halen.

Vervolgens brengen we de box zo snel mogelijk terug, met het gerepareerde of vervangen onderdeel of de door jou bestelde artikelen.

Zo werkt het in 3 stappen

Zo werkt het in 3 stappen

1. Een efficiënt verzamelpunt in jouw bedrijf
De Service-Box staat op een vaste plaats binnen je bedrijf. Is er iets defect? Dan kunnen je medewerkers het onderdeel direct in de Service-Box plaatsen. Op het moment dat je beslist dat de box opgehaald moet worden om de inhoud te repareren/vervangen, dan meld je jouw aanvraag op deze pagina.

2. Wij halen de box op en zetten een lege terug
Je Service-Box wordt zo snel mogelijk opgehaald en direct vervangen door een lege. De onderdelen worden direct bekeken. We nemen contact met je op voor een vrijblijvende prijsopgave en de door jou gewenste levertijd. Na akkoord zal het onderdeel in onze werkplaats gerepareerd of vervaardigd worden.

3. Gewenste onderdelen snel in huis
Wanneer jouw onderdeel/onderdelen gerepareerd en getest zijn, worden deze zo snel mogelijk weer bij je bedrijf afgeleverd. Je ontvangt daarbij een overzicht van de werkzaamheden en de kosten. Helder, duidelijk en transparant.

Servicewagen

Service box

Servicewagen

Onze servicewagen zorgt ervoor dat al jouw onderdelen die gerepareerd of vervangen dienen te worden, snel worden gehaald en gebracht. Onze servicewagen heeft twee vaste rijdagen, namelijk dinsdag en donderdag. Daarnaast kunnen al jouw spoedbestellingen of spoedreparaties snel bezorgd worden buiten deze dagen om. Geef bij je melding aan dat het om een spoedopdracht gaat, dan gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag!

Snel contact?

Whatsapp ons een foto!
App ons een foto van je probleem of van het gewenste onderdeel:

Reparatie/cilinders: 0485 490 016 
Service/onderhoud: 0485 490 015
Afhaalbalie/hydrauliekslang: 0485 490 011

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op via:

Naar contact

Advies nodig?

Geef jouw gegevens en je vraag aan ons door en we nemen contact met je op voor deskundig en eerlijk advies.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 10 GB.

Van Diepenbeek