Met behulp van onze eigen engineerafdeling kunnen wij jouw gehele traject verzorgen. Van engineering tot eindproduct. Doordat wij engineering en productie combineren, kunnen we levertijden tot een minimum beperken en hiermee kosten besparen. Van complete hydraulische systemen en machines tot hydraulische onderdelen: Van Diepenbeek levert het allemaal.

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Onze engineeringafdeling beschikt over ruime kennis en ervaring op het gebied van hydraulische en mechanische toepassingen. Wij passen die nieuwste technieken en kennis toe op onze systemen. Onze werkvoorbereiders ontwerpen de meest uiteenlopende hydraulische systemen en onderdelen op basis van de door jou aangeleverde wensen en eisen.

Jouw opdracht is onze uitdaging

Daarnaast leveren wij onze producten ook met CE-verklaring.

Up-to-date software

Onze tekenaars werken met uitgebreide tekenpakketten waardoor ze zorgvuldig en effectief te werk kunnen gaan. Het ontwerp en de specificatie van onze hydraulische installaties en componenten worden uitgewerkt met behulp van een altijd up-to-date softwarepakket. Onze specialisten werken onder andere met SolidWorks, Autodesk AutoCad en HydroSym.