Samen vette dingen maken

Wat voor ons belangrijk is
  • Jij werkt niet voor ons, Van Diepenbeek voor jou
  • Jij past binnen het team
  • Passie voor techniek
Team dat werkt bij van Diepenbeek Hydrauliek

Samen vette dingen maken

Van Diepenbeek ontwikkelt en produceert sinds 1992 hoogwaardige materialen, hydraulische cilinders, installaties en industriële onderdelen. Wij zijn trots op het feit dat wij zowel op mechanisch als hydraulisch gebied topkwaliteit kunnen leveren.

Gedreven door een onstilbare passie voor techniek werken wij met een hecht team van 12 medewerkers elke dag aan gevarieerde en geavanceerde producten. Vanwege onze groeiambities zijn wij op zoek naar versterking die goed bij ons bedrijf past. Kom jij werken bij Van Diepenbeek?

Vacatures Stage

Jij werkt niet voor ons, Van Diepenbeek werkt voor jou

Wij willen dat ons team het goed heeft, dat is onze verantwoordelijkheid als werkgever. Wij zijn trots dat onze medewerkers graag bij Van Diepenbeek werken vanwege:

  • Een uitstekend salaris. Goed werk moet beloond worden!
  • Regelmatige werktijden en een flexibele instelling. Wij denken mee.
  • De beste omstandigheden: Mooie producten, interessante techniek, goed gereedschap en materiaal en voldoende uitdaging en afwisseling.

We zijn op zoek naar gedreven mensen. Naar mensen met hart voor de zaak die elke dag vanuit passie voor techniek hard werken om mooie producten of oplossingen te maken. Wij vinden dat mensen moeten doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Ook tussen acht en vijf.

Jij past binnen het team

Bij Van Diepenbeek staat niet alleen vakmanschap hoog in het vaandel, maar ook dat je goed in het team past. We zijn een hechte groep van twaalf personen die samen elke dag mooie dingen creëren. Daarom is het voor ons belangrijk dat je niet alleen vakbekwaam bent, maar ook goed binnen ons team past. Dus, als je niet alleen wilt werken bij Van Diepenbeek, maar ook deel wilt uitmaken van onze hechte gemeenschap, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Passie voor techniek

Wij hebben passie voor alles wat met techniek te maken heeft. Techniek brengt de wereld vooruit en wij dragen hier graag een steentje aan bij. Passie voor techniek verbindt ons team. En wat we stiekem nog leuker vinden dan zelf bezig zijn met techniek, is onze passie overbrengen op de volgende generatie. En de mooiste techniek? Hydrauliek! Hydrauliek maakt talloze toepassingen mogelijk: van waterpistolen tot kermisattracties en van gigantische hijskranen tot ruimteschepen. Ben jij klaar voor de wereld van hydrauliek?

Vacature stage

  • Leer veel bij ons
  • Je kan altijd instromen

Volg jij een opleiding in de richting mechatronica, machinebouw, onderhoudstechniek of metaaltechniek? En ben je op zoek naar een uitdagende stage? Wellicht kunnen wij bij Van Diepenbeek Hydrauliek iets voor je betekenen.

Als specialist in hydrauliek en verspaning en als technische groothandel hebben we regelmatig plaats voor stagiaires en/of afstudeerders. Binnen onze specialisaties bieden we de mogelijkheid om werkervaring en verdiepende kennis op te doen door het werken aan projecten uit ons uiteenlopend portfolio. Daarnaast bieden we – als erkend leerbedrijf – goede arbeidsvoorwaarden, een enthousiast team van medewerkers om je te begeleiden en natuurlijk alle kansen om je talent en interesses te ontwikkelen.

Ben jij als zelfstandige, leergierige en gemotiveerde student geïnteresseerd? Reageer dan via onderstaande knop of stuur een open sollicitatiebrief naar administratie@vandiepenbeek.com en vermeld je opleiding, duur van de stage, startdatum en een omschrijving van je stage- of afstudeeropdracht. Wellicht nodigen we je dan uit voor een gesprek.