Heb jij een 8 tot 5 mentaliteit?

Sinds 1992 maakt Van Diepenbeek hoogwaardige materialen en hydraulische onderdelen. We zijn trots op ons hechte team van 12 mensen dat elke dag hard werkt aan producten van topkwaliteit. We groeien en zoeken nieuwe teamleden die goed bij ons passen.

Bij Van Diepenbeek Hydrauliek zijn we niet alleen enthousiast over onze goede producten, maar ook over ons team. We geven om jouw welzijn en bieden training en flexibele werktijden. Een goede balans tussen werk en privé vinden we belangrijk. Met ons als werkgever ben je in goede handen. Bekijk onderstaande vacatures voor een baan die bij jou past!

Wij moedigen rechtstreekse sollicitaties aan! Daarom ontvangen wij geen sollicitaties van externe wervingsbureaus.

 

Allround Werkplaatsmonteur

Sta jij te popelen om je technische skills in te zetten binnen de wereld van hydrauliek?

Als werkplaatsmonteur voer je zelfstandig reparaties aan hydraulische cilinders uit. Is dit echt iets voor jou? Sluit je aan bij ons team dat zich richt op kwaliteit, duurzaamheid en maximale klanttevredenheid.

Enthousiast? Lees snel verder!

Bekijk vacature
CNC-draaier/frezer

Heb jij voor techniek gekozen om gave dingen te maken en iedere dag andere uitdagingen aan te vliegen? Dan hebben wij bij Van Diepenbeek Hydrauliek jou nodig!

Als deel van ons team programmeer en bedien je zelfstandig machines. Je maakt prototypes en kleine series met verschillende materialen als staal, roestvrij staal, aluminium en meer. Dit is een baan vol afwisseling en uitdagingen die jouw vaardigheden voortdurend zal verbeteren.

Nieuwsgierig? Kom meer te weten!

Bekijk vacature
Servicemonteur

Wil jij jouw technische talenten inzetten om de wereld van hydrauliek te veroveren? Met jouw flexibele instelling help je onze klanten in Nederland en Duitsland weer snel op weg.

Als servicemonteur ben je verantwoordelijk voor onderhoud en revisie van diverse systemen, van offshore-aggregaten tot transportaandrijvingen. Sluit je aan bij ons team dat zich richt op kwaliteit, duurzaamheid en maximale klanttevredenheid.

Wil je meer weten? Ga verder en ontdek alle details.

Bekijk vacature
Open sollicitatie

Klaar om je carrière naar nieuwe hoogten te stuwen? Stuur ons een open sollicitatie en laat ons zien waarom jij de perfecte aanvulling bent op ons team!

Wij laten ons graag overtuigen door wat jij te vertellen hebt!

Bekijk vacature